Site Logo

Γίνε μέλος της οικογένειάς μας!

28/08/2024

Εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Θερμαϊκού

Blog Thumbnail

Συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Θερμαϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τα εργομετρικά τεστ εντός και εκτός γηπέδου, τα οποία ολοκληρώθηκαν χθες (27.08).

Τα τεστ αυτά αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του προπονητικού team, καθώς προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής κατάστασης κάθε αθλητή. Με βάση τα αποτελέσματα, θα σχεδιαστούν εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης, με στόχο τη βελτίωση των αδυναμιών και την ενίσχυση των δυνατών σημείων κάθε παίκτη.

Η διοίκηση της ομάδας, από την πλευρά της, εκφράζει την ικανοποίησή της για την προσήλωση των ποδοσφαιριστών και την άριστη συνεργασία με τους ειδικούς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τους παίκτες μας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο κάθε στάδιο προετοιμασίας και σίγουροι ότι με αυτήν την εικόνα που βλέπουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι εξίσου απαιτητικές για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Θερμαϊκού, με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Το τεχνικό team θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των παικτών, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλοι θα είναι έτοιμοι κατά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Share