Site Logo

Γίνε μέλος της οικογένειάς μας!

02/07/2024

Μια βραδιά αφιερωμένη στους χορηγούς μας

Blog Thumbnail

Σε μια πανέμορφη βραδιά στο Rooftop Bar & Restaurant του Porto Palace Hotel, ο Ηρακλής Θερμαϊκού είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τους πολύτιμους χορηγούς του, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την αμέριστη στήριξή τους στο έργο, τους στόχους και τις αξίες του.

Συνδεδεμένοι από την κοινή μας αγάπη για το ποδόσφαιρο, ζήσαμε αξέχαστες στιγμές γεμάτες χαρά, ανταλλάξαμε απόψεις και δεσμευτήκαμε να οδηγήσουμε τον Ηρακλή μας σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Ιστορία δεν γράφουν τα πρόσωπα, αλλά οι παρέες. Και η οικογένεια του Ηρακλή Θερμαϊκού είναι μια παρέα από δραστήρια και γεμάτα όρεξη άτομα, που όλοι μαζί θα χτίσουν έναν Ηρακλή δυνατό και ανταγωνιστικό. Φύγαμε για τη νέα σεζόν!

Η διοίκηση του Ηρακλή Θερμαϊκού δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξή σας, η οποία δεν εκφράζεται μόνο μέσα από τις χορηγίες, αλλά και μέσα από την πίστη σας στις αξίες και τους στόχους μας. Η ομάδα μας φέτος ξεκίνησε με κάποιες αστοχίες, τις οποίες εντοπίσαμε και μέσα από διορθωτικές κινήσεις έχουμε θέσει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη νέα σεζόν. Μια σεζόν που δεσμευόμαστε, με αφοσίωση και σκληρή δουλειά από όλο το team, να χτίσουμε κάτι το οποίο θα έχει και συνέχεια και η συνέχεια ελπίζουμε να μην είναι στην Α1 κατηγορία, αλλά στην Γ’ Εθνική. Μαζί για έναν Ηρακλή πρωταγωνιστή».

Ο Γενικός Αρχηγός, Τάσος Μπάκας, είπε με τη σειρά του: «Χωρίς εσάς και την πολύτιμη συνεισφορά σας τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Θέλουμε να σας υποσχεθούμε ότι φέτος η χρονιά θα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι! Έχουμε βάλει γερές βάσεις για τη συνέχεια, έχουμε χτίσει μια δυνατή ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί και με κάποιους νέους παίκτες, και όλοι μαζί πάμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Αλλά καλύτερα να μιλήσουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό, δηλαδή, που ξέρουμε να κάνουμε καλά. Σας ευχαριστούμε και πάλι».

Share