Site Logo

Γίνε μέλος της οικογένειάς μας!

25/07/2024

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού δυναμώνει ακόμα περισσότερο

Blog Thumbnail

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Δημητρακούδη, ο οποίος έρχεται να βάλει τη δική του ταυτότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΕ Λάρισας, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Το 2019 αποφάσισε να κυνηγήσει την ποδοσφαιρική του τύχη παίζοντας στο Έσσινγκεν της Γερμανίας, όπου παρέμεινε ως το τέλος της σεζόν. Το 2020 πήγε στο Ίσχόφεν, αλλά λόγω της πανδημίας επέστρεψε, για να πάρει μεταγραφή στον Εθνικό Σοχού, όπου αγωνίστηκε ως το 2022. Την σεζόν 2022-2023 έπαιξε στην Καβάλα (Γ’ Εθνική) και τέλος στην ΑΟ Επισκοπής, απ’ όπου και αποκτήθηκε.

Δημήτρη καλωσήρθες στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε πολλές νίκες με την ομάδα!

Οι μεταγραφές συνεχίζονται…

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Δημητρακούδης αναφέρει: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή Θερμαϊκού που με εμπιστεύτηκαν. Είναι για εμένα μεγάλη χαρά να αγωνίζομαι σε μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη όλων. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”.

Share