Site Logo

Γίνε μέλος της οικογένειάς μας!

29/08/2024

Τάσος Μπάκας: Αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου

Blog Thumbnail

Η διοίκηση του Ηρακλή Θερμαϊκού ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός, Τάσος Μπάκας, αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO).

Είμαστε σίγουροι ότι ο Τάσος, μέσα από την εμπειρία του και τα χρόνια αφοσίωσης στην ομάδα,  θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του συλλόγου μας και από τη νέα του θέση!

Καλή αρχή, Τάσο!

Ο Τάσος Μπάκας δήλωσε τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στον σύλλογο του Ηρακλή Θερμαϊκού. Η αγάπη μου γι’ αυτήν την ομάδα είναι γνωστή σε όλους και θα είμαι πάντα εδώ να την στηρίζω σε κάθε της βήμα.

Τόσο από τη θέση του ποδοσφαιριστή όσο και από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, έχω ζήσει από πολύ κοντά και χαρές και δυσκολίες. Γνωρίζω καλά τις ανάγκες της ομάδας και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να οδηγήσουμε τον Ηρακλή Θερμαϊκού εκεί που του αξίζει.

Θέλω να τονίσω πως δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεσαι, όταν ο στόχος είναι ένας: να υπηρετήσεις την ομάδα που αγαπάς και να την οδηγήσεις στην κορυφή. Είμαι πεπεισμένος ότι, με τη στήριξη όλων, μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να ζήσουμε μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές!

Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και υπόσχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της»!

Share